Бар ресторан “Ендра” Ѓинар

,
Име Бар ресторан “Ендра” Ѓинар
Адреса Gjinari, Albаnia
Вид на субјект Бар Ресторан
Категорија Бар Ресторан
Лице за контакт
Контакт мејл
Контакт телефон +355 69 216 5955
Веб страна
Опис на основни активности Бар Ресторан “Ендра”, Ѓинар е изграден на најубавата точка на Ѓинар, меѓу борова шума, и се наоѓа на само 22 км оддалеченост градот Елбасан.
Facebook https://www.facebook.com/endrrarestorant/

 

Галерија]

 

Skills

Posted on

28/11/2018