Бар Ресторан “Natyra” Ѓинар

,

 

Име Бар Ресторан “Natyra” Ѓинар
Адреса Bar Restorant “Natyra”, 200 metra larg qendres se Gjinarit ne ngjitje te malit Bukanik, 0692649557 Gjinari
Вид на субјект Бар / Ресторан
Категорија Бар / Ресторан
Лице за контакт
Контакт мејл
Контакт телефон
Веб страна
Опис на основни активности Дали сакате релаксирачки ден далеку од секојдневната бучава? Тоа може да го најдете во бар ресторан “Natyra” кој се наоѓа на само 200 метри од центарот на Ѓинар на искачувањето на планината Буканик. Добредојдојдени сте 🙂
Facebook https://www.facebook.com/Bar-Restorant-Natyra-675815779211253/

 

Галерија

 

Skills

Posted on

28/11/2018