Бехар Ферати Сликар

 

Име Бехар Ферати Сликар
Адреса Бул. илинденска 1200 Тетово, Република Северна Македонија
Вид на субјект Потенцијални претприемачи
Категорија Потенцијални претприемачи
Лице за контакт Бехар Ферати
Контакт мејл
Контакт телефон 0038970735500
Веб страна www.beharferati.com
Опис на основни активности
Facebook https://www.facebook.com/beharferati

 

Галерија