Приватна Вила Хамди Сулејмани

Приватна Вила Хамди Сулејмани

  Име Приватна Вила Хамди Сулејмани Адреса Попова Шапка Вид на субјект Потенцијални претприемачи Категорија Потенцијални претприемачи Лице за контакт Хамди Сулејмани Контакт мејл Контакт телефон +38970378406 Веб страна Опис на основни активности Facebook...
Аyа Фарм

Аyа Фарм

  Име Аya Фарм Адреса Тетово, Северна Република Македонија  Вид на субјект Фарма Категорија Потенцијални претпримачи Лице за контакт Гарзменд Мухареми Контакт мејл info@aya.mk Контакт телефон +38971317777 Веб страна Опис на основни активности Aya Farm is a family...
Град на Пчелите

Град на Пчелите

  Име Град на Пчелите Адреса Вид на субјект Потенцијални претприемачи Категорија Потенцијални претприемачи Лице за контакт Нуредин Исмаили Контакт мејл Контакт телефон Веб страна Опис на основни активности Facebook www.facebook.com/qytetiibleteve/   Галерија...
Ski School Тетово

Ski School Тетово

  Име Ski School Тетово Адреса Попова Шапка, Тетово, Република Северна Македонија Вид на субјект Потенцијални Претприемачи Категорија Потенцијални Претприемачи Лице за контакт Газменд Гафур Контакт мејл z32kz@hotmail.com Контакт телефон +38970653099 Веб страна...
Вила Лукс Маврово

Вила Лукс Маврово

  Име Вила Лукс Маврово Адреса Маврово, Македонија Вид на субјект Потенцијални претприемачи Категорија Потенцијални претприемачи Лице за контакт Филип Адамовски Контакт мејл filip.adamovski@gmail.com Контакт телефон +38978333331 Веб страна Опис на основни...