Име Ski School Тетово
Адреса Попова Шапка, Тетово, Република Северна Македонија
Вид на субјект Потенцијални Претприемачи
Категорија Потенцијални Претприемачи
Лице за контакт Газменд Гафур
Контакт мејл
Контакт телефон +38970653099
Веб страна
Опис на основни активности
Facebook https://www.facebook.com/Ski-School-Tetova-299435833510694/

 

Галерија

 

Skills

Posted on

16/01/2019