Таверна “Ура е суловес“

,

 

Име Таверна “Ура е суловес“
Адреса Ura e Sulovës, Gostima, Elbasan, Albania
Вид на субјект Бар Ресторан
Категорија Бар Ресторан
Лице за контакт Албан Хоча
Контакт мејл
Контакт телефон +355682071269
Веб страна
Опис на основни активности Таверната “Ура е суловес“ нуди традиционални јадења и вина од сопствената винарија.
Facebook https://www.facebook.com/Kantina.UraeSuloves/

 

Галерија

 

Skills

Posted on

28/12/2018