Рестoран “Парк“ Традиционал

,

 

Име Рестoран “Парк“ Традиционал
Адреса Маршал Тито бр.4, Гостивар 1230 Tito 
Вид на субјект Ресторан
Категорија Ресторан
Лице за контакт Елона Фејзулаи
Контакт мејл elonaselmani@yahoo.com
Контакт телефон 0038978318596
Веб страна
Опис на основни активности Ресторанот Традиционален Парк се наоѓа во центарот на Гостивар на погодно место за локални и странски туристи. Името е превземено токму од неговата локација во близина на мал парк на градот и традиционално затоа што ние ги готвиме традиционалните јадења како што се: Качамак со јогурт, Петулика, Пета Мисри, Топло ладно, Палачинки, Шеќерпаре, Чајџи, Домашна каша, лимонада. Угостителството, услугата и квалитетот се нашето мото.
Facebook https://www.facebook.com/Parku-Restorant-Tradicional-297433427516044/

 

Галерија

 

Skills

Posted on

28/12/2018