Планинарски центар Царевец – Маврово

, ,

 

Име Планинарски центар Царевец-Маврово
Адреса Маврово, Маврови Анови, Република Северна Македонија
Вид на субјект НВО / Хостел
Категорија НВО / Хостел
Лице за контакт Владимир Ѓеоргиоски 
Контакт мејл carevec.mavrovo@gmail.com
Контакт телефон 0038972210777
Веб страна http://www.hutcarevec.mk
Опис на основни активности Вашиот дом во планините. Место каде што може да ги одморите Вашите мисли, тело и душа. Вистински спектакл за Вашите чувства.
Facebook https://www.facebook.com/CarevecMavrovo/

Галерија

 

Skills

Posted on

19/11/2018