Име Ски Хут Горица
Адреса Маврово, Маврови Ани, Република Северна Македонија
Вид на субјект Потенцијални претприемачи
Категорија Потенцијални претприемачи
Лице за контакт
Контакт мејл
Контакт телефон 0038971555185
Веб страна https://skihutgorica.com/
Опис на основни активности

Ски Хут Горица е местото за сите авантуристи, патувачи, шетачи и сите други полетни луѓе!
Планински поздрав!

Општи информации
Сместување, вечерање, кампување, планински тури со водич, балансирање по жица, разгледување, локален превоз, локални производи, информации за патеките, планините како и за сè друго во врска со Националниот парк Маврово и грувот на природата.

Facebook https://www.facebook.com/skihut.gorica/

 

Галерија

 

Skills

Posted on

19/11/2018