Хостел “Вертикал” Маврово

,

 

3Име Хостел “Вертикал” Маврово
Адреса
Вид на субјект Хостел
Категорија Хостел
Лице за контакт Igor Loc Lazarevski
Контакт мејл
Контакт телефон +38978915757
Веб страна http://hostelverticalmavrovo.com
Опис на основни активности Хостел Вертикал е убаво и удобно место, лоцирано во Националниот Парк Маврово и е на само 1 километар оддалечен од Мавровското езеро.
Facebook https://www.facebook.com/HostelVertical/

 

Галерија

 

Skills

Posted on

19/11/2018