Започна снимањето на 10 кратки видеа наменети за туристичка промоција на регионите Полог и Елбасан

Започна снимањето на 10 кратки видеа наменети за туристичка промоција на регионите Полог и Елбасан

На 16 декември започна снимањето на 10 кратки видеа наменети за туристичка промоција на регионите Полог и Елбасан. Првата клапа падна во регионот Елбасан, Република Албанија. Снимањето ќе се одвива во поголемиот дел на локации кои географски припаѓаат на двата...

Гостување на Алсат ТВ

На 20 јуни како дел од утринската емисија на Алсат ТВ, гостуваше Флорен Бајрами – проект координаторот на СТЕП проектот. За време на интервјуто г.Бајрами во својот настап ја информираше јавноста околу одржувањето на  пограничниот настан со наслов „Градење на...

Членовите на мрежата СТЕП од регионите Полог и Елбасан ја организираа првата заедничка работилница за креирање заеднички туристички пакети

Проектот меѓу Македонија и Албанија СТЕП ќе организира првата работилница во Попова Шапка Членовите на мрежата СТЕП од регионите Полог и Елбасан ја организираа првата заедничка работилница за креирање заеднички туристички пакети Проект за зајакнување на иновативен...

Министерството за економија објавува „ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПОДДРШКА НА МАНИФЕСТАЦИИ ПО ИНТЕРЕС НА РАЗВОЈОТ НА ТУРИЗМОТ ЗА 2019-та година “. Краен рок за поднесување на предлозите e 15-ти Март 2019 година

Министерството за економија објавува „ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПОДДРШКА НА МАНИФЕСТАЦИИ ПО ИНТЕРЕС НА РАЗВОЈОТ НА ТУРИЗМОТ ЗА 2019-та година “. Краен рок за поднесување на предлозите e 15-ти Март 2019 година Предмет на поддршка: Доделување средства за покривање на дел од...