Задоволство ни е да ги промовираме новите пакети на членот на СТЕП, Дурсим Рушани за 2021 година !!! Кој не би посакал пријатен престој на Шар Планина, таму каде има пријатниот звук на планинските птици и свежиот воздух .Новиот Хостел на Фолклорот нуди сместување за луѓе кои сакаат да уживаат во овие убавини повеќе од еден ден. Цената е 1000 МКД по лице само за преноќевање, додека 1200 мкд по лице преноќевање плус традиционален појадок .

Но, тоа не е сè !! Хорсе ридинг Бозовца нуди и јавање , и тоа по цени од 300 до 1200 МКД, во зависност од изминатото растојание.

Домаќинот Дурсим, е исто така одличен изведувач на локална музика која е автентична за фолклорот од овој регион, така што нудат и вечера со традиционална музика.

За повеќе детали, контактирајте на +38971464744, Дурсим Рушани