Име Општина Желино
Адреса с.Желино 1218 Тетово, Македонија
Вид на субјект Локална Единица
Категорија Локална Единица
Лице за контакт
Контакт мејл komunazh@t-home.mk
Контакт телефон +38944378030
Веб страна http://zhelina.gov.mk/
Опис на основни активности Желино е општина во северозападниот дел на Република Македонија. Желино е и името на селото каде се наоѓа седиштето на општината. Оваа општина е дел од полошкиот плански регион.
Facebook https://www.facebook.com/pages/Želino-Municipality

 

Галерија

 

Skills

Posted on

16/01/2019