Музеј на град Тетово

,

 

Име Музеј на град Тетово
Адреса Радован Цониќ 92, Тетово 1200
Вид на субјект Култура
Категорија Музеј
Лице за контакт Сашко Николоски 
Контакт мејл Сашко Николоски
Контакт телефон 0038944338902
Веб страна http://mini-prints-biennial-tetovo.blogspot.mk
Опис на основни активности
Facebook https://www.facebook.com/pg/НУ-Музеј-на-Тетовски-крај-

 

Галерија

Skills

Posted on

16/01/2019