Музеј на град Тетово

Музеј на град Тетово

  Име Музеј на град Тетово Адреса Радован Цониќ 92, Тетово 1200 Вид на субјект Култура Категорија Музеј Лице за контакт Сашко Николоски  Контакт мејл Сашко Николоски Контакт телефон 0038944338902 Веб страна http://mini-prints-biennial-tetovo.blogspot.mk Опис на...
Лаг Преспа

Лаг Преспа

  Име Лаг Преспа Адреса 29-ти Ноември бр.55, Ресен 7310 Република Северна Македонија Вид на субјект Јавна Институција Категорија Јавна Институција Лице за контакт Контакт мејл http://prespalag.com/en/contact-info-lag-prespa.html Контакт телефон +38978206764 / ...
Центар за Развој на Полошки Плански Регион

Центар за Развој на Полошки Плански Регион

  Име Центар за Развој на Полошки Плански Регион Адреса Његошева бр. 2 Тетово 1200 Вид на субјект Јавна Институција Категорија Јавна Институција Лице за контакт Фатмир Хоча Контакт мејл f.hoxha@rdcpolog.mk Контакт телефон +38971261897 Веб страна Home Опис на...
АСТ Елбасан

АСТ Елбасан

  Име АСТ Елбасан Адреса Pallati I Sportit, Elbasan Вид на субјект Јавна Институција Категорија Јавна Институција Лице за контакт Julian Hoxhaj Контакт мејл astelbasani@yahoo.ca Контакт телефон +355 694799855 Веб страна www.ast-tourism.al Опис на основни...