Име Macedonia Experience
Адреса
Вид на субјект Туристичка агенција
Категорија Туристичка агенција
Лице за контакт
Контакт мејл
Контакт телефон
Веб страна http://www.macedoniaexperience.com
Опис на основни активности ВИ ЈА ПРЕТСТАВУВАМЕ MACEDONIA EXPERIENCE – ВАШИОТ ПАРТНЕР ОД ДОВЕРБА ЗА ПАТУВАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА

Како што ја разгледувате нашата веб-страница ќе откриете дека Македонија е античка земја со неверојатна убавина, со импресивни можности за опуштено и авантуристичко патување. Ние ја сакаме оваа област и сакаме да ја споделиме нашата фасцинација со Вас.

Маседониа експириенс Ви нуди искуствена авантура и опуштено патување низ Македонија. Ние сме тука да Ви помогнеме да ги откриете последните „најизолирани“ места во Европа!

Тргнете на патување со кое ќе создадете прекрасни спомени за навек!

Добредојдовте во Македонија!

Facebook https://www.facebook.com/macedoniaexperience/

 

Галерија

 

Skills

Posted on

16/01/2019