ЕКОПРОДУКТ

,

 

Име ЕКОПРОДУКТ
Адреса Бул.Илинденска бр.97/9,Тетово 120
Вид на субјект НВО
Категорија НВО
Лице за контакт Несим Велиу
Контакт мејл nesim_v@yahoo.com   /    ekoprodukt2006@gmail.com
Контакт телефон 070632818
Веб страна EKOPRODUKT.ORG.MK
Опис на основни активности Екопродукт е невладина организација која ја има следнава Мисија: Навремени информации, соработка, обука, образование, истражување во областа на животната средина, туризам и рурален развој.
Facebook https://www.facebook.com/NGO-EKO-Produkt-Tetove-1824806227747054/

 

Галерија

Skills

Posted on

16/11/2018