Бар Ресторан Пицерија “Shtylla” Белеш

,

 

Име Бар Ресторан Пицерија “Shtylla” Белеш
Адреса Белш Елбасан
Вид на субјект Бар Ресторан Пицерија
Категорија Бар Ресторан
Лице за контакт Албан Штула
Контакт мејл
Контакт телефон 0675711111
Веб страна
Опис на основни активности Бар Ресторан Пицерија “Shtylla” Белеш во своето мени нуди трдиционални јадења. Погоден за секојдневна релаксација како и за семејни прослави.
Facebook https://www.facebook.com/picerishtylla.al/

Галерија

 

Skills

Posted on

22/11/2018