Views Navigation

Event Views Navigation

This Month

Latest Past Events

Инфо сесија во Елбасан за повикот за мали акциски грантови како дел од СТЕП

На 1 август во просториите на Советот на округот Елбасан со почеток од 13.00ч  ќе се одржи инфо сесија поврзана со повикот за мали акциски грантови како дел од СТЕП проектот. Целта на инфо сесијата е информирање на учесниците за постапката за аплицирање за мали акциски грантови. Ги покануваме сите заинтересирани да дојдат на инфо […]

Во Тетово ќе се одржи инфо сесија за повикот за мали акциски грантови како дел од СТЕП

На 31 јули во просториите на Центарот за развој на Плански регион Полог  од 13.00ч  ќе се одржи инфо сесија поврзана со повикот за мали грантови како дел од СТЕП проектот. Целта на инфо сесијата е информирање на учесниците за постапката за аплицирање за мали акциски грантови. Ги покануваме сите заинтересирани да дојдат на инфо […]

Втора презентација за туризам за микропретприемачи од Полошкиот регион во Тетово

На 12 јули ќе се одржи втората презентација за туризам за микропретприемачи од Полошкиот регион во Тетово, Република Северна Македонија. Настанот ќе се одржи во просториите на Педагошкиот Факлутет – Универзитет во Тетово. За време на презентацијата, модератори ќе бидат членовите на СТЕП мрежата, како и самиот тим на СТЕП. На настанот се очекува присуство на потенцијални […]