Тимот на СТЕП како дел од пограничниот настан ‘’Градење на заедничка иднина’’

Тимот на СТЕП како дел од пограничниот настан ‘’Градење на заедничка иднина’’

На 10 јули 2019 год. во Охрид се одржа пограничниот настан  „Градење на заедничка иднина – Creating a common future“ во организација на 9 проекти имплементирани од страна на 30 граѓански организации, корисници на грантови од Програмата за прекуграничен развој помеѓу...
Градење на заедничка иднина – Видео покана

Градење на заедничка иднина – Видео покана

На 10 јули во Охрид ќе се одржи пограничен настан „Градење на заедничка иднина – Creating a common future “. Целта на настанот е промовирање на резултатите на деветте проекти кои се дел од програмата IPA Cross Border Cooperation помеѓу  Република Северна Македонија и...
Објавен јавен повик на Министерство за економија  за финансиска поддршка за бизнис идеа за туризам креирани од студенти на факултетите за туризам

Објавен јавен повик на Министерство за економија за финансиска поддршка за бизнис идеа за туризам креирани од студенти на факултетите за туризам

Министерство за економија, согласно програмата за развој на туризам за 2019 година на Република Северна Македонија објавува јавен повик за финансиска поддршка за бизнис идеа за туризам креирани од студенти на факултетите за туризам.  За сите заинтересирани субјекти,...