НВО Дрита АГВ

НВО Дрита АГВ

  Име НВО Дрита АГВ Адреса Беловиште, Гостивар, Македонија Вид на субјект НВО Категорија НВО Лице за контакт Мимоза Фејзулаи Контакт мејл mimozagv@hotmail.com Контакт телефон +38978426004 Веб страна Опис на активности Невладина организација ДРИТА АГВ е здружение...
Федерација на Планинарски Спортови

Федерација на Планинарски Спортови

  Име Федерација на Планинарски Спортови Адреса 11-ти Октомври 42-а 1000 Скопје, Р.Македонија Вид на субјект HBO Категорија HBO Лице за контакт Контакт мејл contact@fpsm.org.mk Контакт телефон +389 2 3165 540  /  +389 2 3165 540 Веб страна Почетна Опис на основни...
НВО Хаемус

НВО Хаемус

  Име НВО Хаемус Адреса Хаемус, бул. Јане Сандански, 1000 Скопје, Македонија Вид на субјект HBO Категорија HBO Лице за контакт Василка Димитровска Контакт мејл contact@haemus.org.mk Контакт телефон  +389 77 432 861 Веб страна http://haemus.org.mk Опис на основни...
НВО ИРЗ

НВО ИРЗ

  Име Институт за развој на заедницата Адреса Маршал Тито бр.96, Тетово, Република Северна Македонија Вид на субјект НВО Категорија НВО Лице за контакт Сретен Коцески Контакт мејл info@irz.com.mk Контакт телефон +389 (44) 340-677 /   +389 (70) 250-286 Веб страна...
Културно друштво “Данс Фолк“ Елбасан

Културно друштво “Данс Фолк“ Елбасан

  Име Културно друштво “Данс Фолк“ Елбасан Адреса Елбасан  Вид на субјект НВО Категорија НВО Лице за контакт Кренар Корча Контакт мејл Контакт телефон Веб страна Опис на основни активности Facebook...