Име SHARR EXPRESS – RENT A CAR
Адреса Илинденска ББ 77Б 1200 Тетово
Вид на субјект Агенција за услуги
Категорија Туристичка агенција
Лице за контакт Ваидин Идризи
Контакт мејл v.idrizi@sharrexpress.com
Контакт телефон 070 209 578
Веб страна www.sharrexpress.com
Опис на основни активности Компанијата Sharr Express-Rent a Car е основана во 1992 година од г. Рамадан Идризи. Почнувајќи од 1992 година, секогаш сме се потрудиле да бидеме во близина на нашите клиенти, нивните желби и потреби со ”Sharr Express Rent A Car“, понудувајќи им ги нашите услуги на возила под наем на нашите локации низ Македонија, како во Тетово, Аеродром – Скопје и Аеродром – Охрид. Моментално располагме со повеќе од 100 различни типови на возила и исто така имаме и наша веб страна каде може да се прават онлајн резервации во Македонија и пошироко.
Веб сајт http://www.sharrexpress.com
Facebook https://www.facebook.com/sharrexpress/

 

Галерија

Skills

Posted on

14/11/2018