На Попова Шапка се одржа третата дводневна обука за членовите на СТЕП мрежата

На Попова Шапка се одржа третата дводневна обука за членовите на СТЕП мрежата

  На 27 и  28 јуни во хотел ‘’Скардус’’ на Попова Шапка, Република Северна Македонија се одржа третата дводневна обука за маркетинг.  Темите кои се третираа на овие обуки се фотографија, видео како и основи на веб-страна и употреба на готови извори на интернет....
Зaедно до силна локална и регионална економија

Зaедно до силна локална и регионална економија

„Градење на заедничка иднина – Creating a common future“ е слоганот на претстојниот пограничен целодневен настан, што на 10 јули ќе се случува во Охрид, во организација на девет проекти имплементирани од страна на 30 граѓански организации, корисници на грантови од...
Тимот на СТЕП проектот како дел од работниот состанок ‘’Воспоставување на организација за управување со дестинациите во Полошкиот регион Мавровскиот рекански регион’’

Тимот на СТЕП проектот како дел од работниот состанок ‘’Воспоставување на организација за управување со дестинациите во Полошкиот регион Мавровскиот рекански регион’’

На 24 јуни во Тетово се одржа работен состанок на тема ‘’Воспоставување на организација за управување со дестинациите во Полошкиот регион Мавровскиот рекански регион’’. На состанокот учествуваа и официјални претставници од СТЕП проектот. Покрај краток вовед со...
Одржана втората обука за членовите на СТЕП мрежата во Белш, Република Албанија

Одржана втората обука за членовите на СТЕП мрежата во Белш, Република Албанија

На 20ти и 21 јуни во Белш, Република Албанија се одржа втората обука за членовите на СТЕП мрежата. За време на обуката учесниците под менторство на локални експерти се стекнаа со знаење од областа на маркетинг на социјални медиуми како и користење на соодветни алатки...
Одржана втората обука за членовите на СТЕП мрежата во Маврово, Република Северна Македонија

Одржана втората обука за членовите на СТЕП мрежата во Маврово, Република Северна Македонија

На 18ти и 19ти јуни во Маврово се одржа втората обука за членовите на СТЕП мрежата. За време на обуката учесниците под менторство на локални експерти се стекнаа со знаење од областа на маркетинг на социјални медиуми како и користење на соодветни алатки на социјалните...
Членките на СТЕП мрежата, учествуваа на Интернационалната Конференција за Туризам – Feel Skopje

Членките на СТЕП мрежата, учествуваа на Интернационалната Конференција за Туризам – Feel Skopje

На 12 јуни во Скопје се одржа International Conference on Tourism – Feel Skopje. Целта на конференцијата беше на едно место да се соберат голем број на професионалци кои делуваат во секторот туризам и можност за споделување на нивните искуства со останатите...