Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Состанок на Советодавниот Борд во Елбасан, Република Албанија

07/06/2019

На 7ми јуни, Советодавниот Борд на STEP проектот ќе одржи во Елбасан, Република Албанија. Бордот ќе дискутира за моменталниот прогрес на STEP проектот и STEP мрежата, како и можностите на членовите за приклучување во мрежата како и постигнатите резултати. Состанокот ќе се заклучи со советничка и информативна сесија од релевантни стејкхолдери.

Details

Date:
07/06/2019