Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Прва обука за членовите на STEP мрежата во Гостивар, Република Северна Македонија, 10ти и 11ти јуни

10/06/2019 - 11/06/2019

На 10ти и 18ти јуни во Гостивар, ќе се одржи обука за членовите на STEP мрежата. Во рамките на оваа обука членовите ќе имаат можност да бидат дел од работилници со локални ескперти во полињата на маркетинг стратегија, дигитален маркетинг, и блог маркетинг.

Контакт за учество: Фатмир Хоџа

E-mail- fatmir.hoxha@ymail.com

Moбилен телефон  – +38971261897

Details

Start:
10/06/2019
End:
11/06/2019