За крај на скијачка сезона Ве покануваме да го посетите официјалниот сајт на SharOutdoors – Adventures in Macedonia and the Balkans и да направите резервација на време. Побрзајте местата се ограничени!

За SharOutdoors – Adventures in Macedonia and the Balkans кратко инфо:

Доколку вашиот следен празник вклучува откривање на нови планини, скијање, ски-туризам, аикидо, сплит-борд, планински велосипедизам, планинарење, качување по карпи на недопрени и уникатни места, доживејте природност на регионот и големо гостопримство, една од нашите авантури во Македонија за сигурно треба да бидете на вашата следна дестинација. Исполнет со планини, реки и езера, тоа е совршена дестинација за луѓето кои се гладни за нови авантури на отворено. Вашиот одмор на Балканот никогаш повеќе нема да биде ист откако ќе ги искусите скриените богатства на Македонија.