#СедиДома #ПатувајОдДома

Во овие тешки времиња кога сите треба да бидеме свесни за ситуацијата и да останеме во нашите домови, сакаме да Ви помогнеме да бидете што поблиску до природата. Погледнете го видеото со наслов ‘’Полог – дом за авантуристи’’ намнето за промоција на убавините на Полошкиот регион. Уживајте !!