Дел од тимот на СТЕП имаа on-line средба со една од најпознатите туристички инфлуенсери од Полска – Justyna Mleczak. За време на состанокот, претставниците од СТЕП проектот и ги презентираа можностите и карактеристиките на платформата itop.mk а додека познатата инфлуенсерка  Justyna Mleczak ги информираше кои се очекувањата на полските туристи и каков тип на понуди се заинтересирани. И двете страни се договорија за понатамошна соработка која подразбира посета на полски туристи на капацитетите кои се нудат на платформата itop.mk а се однесуваат на регионите Полог и Елбасан.

Justyna Mleczak е основач на еден од највлијателните туристички блогови во Полска https://domacedonii.pl , на кој се нудат главно тури од Република Северна Македонија и Република Албанија.