Почитувани членки на СТЕП мрежата, Ве известуваме дека на 27 август од 11.00ч до 12.00ч ќе се одржи онлајн презентација пред членовите на СТЕП мрежата од Полог и од Елбасан, за можностите кои ги нуди платформата itop.mk/itom.al, а истовремено идејата е да се поттикнат заеднички инициативи за туристички понуди.

Сите заинтересирани членки ги покануваме да се вклучат на линкот подолу:

https://techsoupglobal.zoom.us/j/98519349195?pwd=aGF5SHZiTjgzSkcxYXhJNFB2dTFZZz09

Однапред Ви благодариме за Вашето присуство