Погледнете го видеото со кое се промовираат природните убавини на Полог како и спортскиот капацитет што го нуди регионот. Видеото го изработи PROCIVIC, со финансиска поддршка од Европската Унија. Целта на видеото е да послужи како алатка за промоција и развој на туризмот во полошкиот регион.

Уживајте во убавините на природата!