Почитувани СТЕП членки, сместувачки капацитети, хотели, вили, хостели, апартмани и слични објекти кои се дел од туристичкиот бизнис доколку сакате и кај вас да се користат доделените ВУЧЕРИ во вредност од 6000 денари, потребно е до 30 јуни да се регистрирате на платформата domasiedoma.gov.mk на следниов линк: https://domasiedoma.gov.mk/register-form/

Фото извор: domasiedoma.gov.mk