Погледнете го видеото со кое се промовираат убавините на Шар Планина, посебно врвовите и пејзажите на планината. Видеото го изработи PROCIVIC, со финансиска поддршка од Европската Унија. Целта на видеото е да послужи како алатка за промоција и развој на туризмот во Полошкиот регион.

Уживајте во убавините на природата!