Погледнете го видеото со кое се промовираат убавините на регионите Полог и Елбасан. Видеото го изработи PROCIVIC, со финансиска поддршка од Европската Унија. Целта на видеото е  да послужи како алатка за промоција и развој на туризмот во регионите Полог и Елбасан

Уживајте во убавините на природата и знаменитостите на двата региони!