Владата на Република Северна Македонија донесе сет на мерки за заживување на економијата. Со мерката за поддршка на граѓаните и поддршка на домашниот туризам доделува ВАУЧЕРИ во вредност од 6.000 денари за одмор во земјата.

На линкот подолу може да проверите дали сте еден од корисниците на ваучер за туризам од 6000 денари.

https://domasiedoma.gov.mk/#

Доколку сте корисник Ви предлагаме да ги посетите туристичките капацитети во Полошкиот Регион. Извонредна природа, вкусна традиционална храна и гостопримливост се само дел од карактеристиките на угостителските понуди во Полог.