Во рамките на проектот STEP „„ Проект за зајакнување на иновативен туризам“, Фондацијата Метаморфосис објави повик за мали акциски грантови коишто ќе бидат дооделени. Детални информации за повикот имате тука.

Од денес фондацијата Метаморфосис ги известува сите дека можат да аплицраат и на албански јазик, и да ги поднесат сите документи на албански јазик коишто може да ги најдат на следниов линк.