Во месец март Делегација на Европска Унија во Северна Македонија прослави 20 години од работењето во нашата земја. Огромната финаниска помош како и поддршката во процесот на евроинтеграција на Република Северна Македонија се поважните работи кои се спроведени до сега. Да се присетиме како низ годините се одвиваше и развиваше работата на Делегација на Европска Унија во Република Северна Македонија. Посакуваме среќа и успех во иднина.
#ЕУсоТЕБЕ #ИднинаЗаедно