Loading Events

Events for 11/06/2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

All Day

Прва обука за членовите на STEP мрежата во Гостивар, Република Северна Македонија, 10ти и 11ти јуни

10/06/2019 - 11/06/2019

На 10ти и 18ти јуни во Гостивар, ќе се одржи обука за членовите на STEP мрежата. Во рамките на оваа обука членовите ќе имаат можност да бидат дел од работилници со локални ескперти во полињата на маркетинг стратегија, дигитален маркетинг, и блог маркетинг. Контакт за учество: Фатмир Хоџа E-mail- fatmir.hoxha@ymail.com Moбилен телефон  – +38971261897

Find out more »
+ Export Events