Loading Events

Events for мај 2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Calendar of Events

Calendar of Events
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
29
30
1

Трета работилница за интернационална соработка во Тетово, Република Северна Македонија –2ри мај

Punëtoria e tretë për bashkëpunim ndërkombëtar në Tetovë, Republika e Maqedonisë Veriore – 02 maj

Четврта работилница за интернационална соработка во Тетово, Република Северна Македонија –3ти мај

Punëtoria e katërt për bashkëpunim ndërkombëtar në Tetovë, Republika e Maqedonisë Veriore – 03 maj

4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22

Прва презентација за туризам за потенцијалните претприемачи од Полошкиот регион во Гостивар, Република Северна Македонија, 23ти мај

24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
+ Export Events