Eko turizëm Pollog – Elbasan

Nëse jeni një adhurues i eko-prodhimeve, rajoni i Pollogut dhe ai i Elbasanit ofrojnë mu atë. Qëndro në shtëpi dhe shiko videon ku mund të gjesh ushqime të vërteta eko rurale. Kënaquni!

Rajoni i Rekës

Rajoni i Rekës, e tërë bukuria natyrore dhe kulturore, e mbledhur në një vend. Shijojeni!

Elbasani – Një rajon me histori të vendosur në gur

Një nga karakteristikat më të famshme të Qarkut të Elbasanit është padyshim Via Egnatia, magjistralja më e famshme ekonomike dhe strategjike në kohën e Bizantit. Pothuajse e gjithë tregtia tokësore e Evropës Perëndimore në Bizant, u zhvillua pikërisht nëpërmjet kësaj...

Pollog – Elbasan me anë të maleve

Për të gjithë adhuruesit e sporteve malore dhe aventurave, kjo video është për ju. Ajo që duhet të bëni, është të shtoni këto dy destinacione në Listën tuaj e gjërave për të bërë Post-Corona.

Udhëtim në thellësinë e tokës

Shpella dhe kanione, një thesar natyror i krijuar gjatë shekujve. Qëndroni në shtëpi dhe shikoni videon me të cilën ju prezantojmë bukuritë e fshehura të rajonit të Pollogut dhe të Elbasanit. Shijoni!