Регионална Дирекција за Национална Култура- Драч, Сектор на Елбасан

Регионална Дирекција за Национална Култура- Драч, Сектор на Елбасан

  Име Регионална Дирекција за Национална Култура- Драч, Сектор на Елбасан Адреса Rruga Aleksandër Moisiu,Tirana, Albania Вид на субјект Државна институција Категорија Државна институција Лице за контакт Контакт мејл  info@kultura.gov.al Контакт телефон...
Заштитени зони – Елбасан

Заштитени зони – Елбасан

  Име Националната Агенција на Заштитени Зони Адреса 436J+9H Elbasan, Albania Вид на субјект Институција Категорија Институција Лице за контакт Fatmir Brazhda Контакт мејл Fatmir.Brazhda@akzm.gov.al  /  info@akzm.gov.al Контакт телефон +355 4 222 50 68 Веб страна...
Институција на префект

Институција на префект

  Име Институција на префект – Елбасан Адреса “Brigada 17 Sulmuese”, Rr. “Qemal Stafa”, Elbasan Вид на субјект Институција Категорија Институција Лице за контакт Контакт мејл prefekti.Elbasan@mb.gov.al Контакт телефон 0035554252020 ...