Ресторан ”Дубровник”

,
Име Ресторан ”Дубровник”
Адреса
Вид на субјект Ресторан
Категорија Ресторан
Лице за контакт Ерол Демири
Контакт мејл
Контакт телефон +38970336330
Веб страна
Ресторанот “Дубровник” располага со одлична кујна што подразбира подготовка на разни специјалитети. Капацитетот со кој располагаме е погоден за пречек на турстички групи, органзирање на семејни веселби и слично. Покрај салата за гости, ресторанот има и сопствен паркинг, простор за седење надвор како и посебен простор за деца.

 

Веб сајт
Facebook https://www.facebook.com/pages/story/reader/?page_story_id=1620832497993038

 

Галерија

 

Skills

Posted on

16/11/2018