Хотел за лекување “Хидрати“ Бања Елбасан

,
Хотел за лекување “Хидрати“ Бања Елбасан

 

Име Хотел за лекување “Хидрати“ Бања Елбасан
Адреса Llixha Hidrajt Cikallesh,Elbasan, Albania
Вид на субјект  Хотел за лекување
Категорија Хотел
Лице за контакт
Контакт мејл m.me/504654272973288
Контакт телефон +355 68 534 0501
Веб страна
Опис на основни активности Хотел “Хидрати“ се наоѓа во Горна светлина, Треган, Елбасан. Обезбедува терапевтски услуги а бањата е со 24-часовна проточна вода. На располагање се 40 еднокреветни и двокреветни соби со одлични услови. Секоја соба поседува сопствен тоалет и балкон со голема површина. Хотелот исто така, располага со сопствен базен и паркинг од 2500 m².
Facebook https://www.facebook.com/Hotel-Kurativ-Nazif-Cekrezi-504654272973288/

 

Галерија