Бар Ресторан “Белши“ Церрик

,

 

Име Бар Ресторан “Белши“ Церрик
Адреса Rruga Nacionale Cerrik – Gramsh, Shterman, Cerrik
Вид на субјект Бар Ресторан
Категорија Бар Ресторан
Лице за контакт Матео Белш
Контакт мејл
Контакт телефон  +355695354466
Веб страна
Опис на основни активности Нудиме традиционална трпеза соодветна за секаков вид на веселби како што се празници, свадби и сл. Ресторанот прифаќа и туристички групи кои доаѓаат да ги посетат знаменитотите на Грамш.
Facebook Bar Restorant Bashkim Belsh

 

Галерија

Skills

Posted on

14/01/2019