Градење стратегија

Воведен настан, Оперативна поставеност на мрежата, Подобрени политики за поволна рамка за туризам

Втор конститутивен состанок на мрежата Степ во регионот Елбасан

Втор конститутивен состанок на мрежата Степ во регионот Елбасан

Во рамките на Проектот за зајакнување на иновативен туризам (СТЕП), на 25 мај, во просториите на хотел „Реал Скампис“, Елбасан, се организираше втората конститутивна седница на мрежата СТЕП, во делот на Албанија, во насока на проширување и унапредување на стратешкиот...

Фондацијата Метаморфозис потпиша Меморандум за соработка со општина Гостивар

Фондацијата Метаморфозис потпиша Меморандум за соработка со општина Гостивар

Во присуство на шефот на Делегацијата на ЕУ во Македонија, Самуел Жбогар, денеска општина Гостивар и Фондацијата „Метаморфозис“ потпишаа Меморандум за соработка за проектот за зајакнување на иновативниот туризам. Во името на општина Гостивар, Меморандумот го потпиша...

Kick-off настан на Проектот за зајанкување на иновативниот Туризам – СТЕП

Kick-off настан на Проектот за зајанкување на иновативниот Туризам – СТЕП

Во хотелот „Меркур“ во Тетово се одржа воведен настан на кој беше претставен новиот проект на „Метаморфозис“ за зајакнување на иновативниот туризам (Smart Tourism Enhancement Project STEP), кој ќе се реализира во соработка со Центарот за развој на Полошки плански...