Ресторан Бурими 3

,
Ресторан Бурими 3
Име Ресторан Бурими Тре
Адреса с.Вруток –  Гостивар
Категорија Ресторан
Лице за контакт Рушит Веапи
Контакт мејл info@restaurantburimi3.com
Контакт телефон 0038971215581; 0038978293311
Веб страна https://restaurantburimi3.com/
Опис на основни активности

А прекрасен ресторан
во срцето на Вруток

Ова е одлично место за пријатна, пријателска и служи најдобрата храна наоколу. Ресторан Burimi 3 има одличен поглед, каде можете да уживате во гледањето на страшни реката Вардар.

Facebook https://www.facebook.com/Restaurant-Burimi-Tre-V%C3%ABrtok-139787506583022/

Галерија