Loading Events

Events for 27/06/2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

All Day

Трета обука за членовите на STEP мрежата во Пеќин, Република Aлбанија, 26ти и 27ми јуни

јуни 26 - јуни 27

На 26ти и 27ми јуни во Белш, ќе се одржи обука за членовите на STEP мрежата. Во рамките на оваа обука членовите ќе имаат можност да бидат дел од работилници со локални ескперти во полињата на пишување на интернет, маркетинг на социјални медиуми, и серивиси и алатки за социјалните медиуми. Контакт за учество: Костадин Чакали […]

Find out more »

Трета обука за членовите на STEP мрежата на Попова Шапка, Република Северна Македонија, 27ми и 28ми јуни

јуни 27 - јуни 28

На 27ми и 28ми јуни на Попова Шапка, ќе се одржи обука за членовите на STEP мрежата. Во рамките на оваа обука членовите ќе имаат можност да бидат дел од работилници со локални ескперти во полињата на видео и аудио маркетинг, користење на готови реурси од интернет и авторски права. Контакт за учество: Фатмир Хоџа […]

Find out more »
+ Export Events