Loading Events

Events for 07/06/2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

All Day

Состанок на Советодавниот Борд во Елбасан, Република Албанија

07/06/2019

На 7ми јуни, Советодавниот Борд на STEP проектот ќе одржи во Елбасан, Република Албанија. Бордот ќе дискутира за моменталниот прогрес на STEP проектот и STEP мрежата, како и можностите на членовите за приклучување во мрежата како и постигнатите резултати. Состанокот ќе се заклучи со советничка и информативна сесија од релевантни стејкхолдери.

Find out more »
+ Export Events