Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Втора обука за членовите на STEP мрежата во Маврово, Република Северна Македонија, 18ти и 19ти јуни

18/06/2019 - 19/06/2019

На 18ти и 19ти јуни на Попова Шапка, ќе се одржи обука за членовите на STEP мрежата. Во рамките на оваа обука членовите ќе имаат можност да бидат дел од работилници со локални ескперти во полињата на пишување на интернет, маркетинг на социјални медиуми, и серивиси и алатки за социјалните медиуми.

Контакт за учество: Фатмир Хоџа

E-mail- fatmir.hoxha@ymail.com

Moбилен телефон  – +38971261897

Details

Start:
18/06/2019
End:
19/06/2019