Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Трета обука за членовите на STEP мрежата на Попова Шапка, Република Северна Македонија, 27ми и 28ми јуни

27/06/2019 - 28/06/2019

На 27ми и 28ми јуни на Попова Шапка, ќе се одржи обука за членовите на STEP мрежата. Во рамките на оваа обука членовите ќе имаат можност да бидат дел од работилници со локални ескперти во полињата на видео и аудио маркетинг, користење на готови реурси од интернет и авторски права.

Контакт за учество: Фатмир Хоџа

E-mail- fatmir.hoxha@ymail.com

Moбилен телефон  – +38971261897

Details

Start:
27/06/2019
End:
28/06/2019