Taverna “Ura e Suloves”

Taverna “Ura e Suloves”

 

Emri Taverna “Ura e Suloves”
Adresa Prane ures se Devollit ne Sulove, Klos, Cerrik
Kordinatat Bar Restorant
Tipi i entitetit
Personi i kontaktit Alban Hoxha
Kontakt mail
Kontakt  telefon 0682071269
Webfaqe
Pershkrimi i aktiviteteve baze Guzhine tradicionalete zones te gatuara sipas menyres se NENES

Vere nga Kantina e Restorantit me aromat e saj perfekte

 

 

Facebook, linke Taverna “Ura e Suloves” (Fan Page)
Twitter, linke
Instagram, linke Taverna_Ura_e_Suloves
Foto prej vendit dhe sherbimeve